Barut Kemer Resort, en fantastisk ferie

barutBarut KemerResort

September 2015 reiste vi til Kemer. Vi hadde 2 helt fantastiske uker på Barut Kemer Resort. Et helt fantastisk All Inclusive hotell rett ved havet med Taurusfjellene i bakgrunnen. Hotellet ligger i stille og fredelige omgivelser i gå avstand fra Kemer sentrum.

Fire à la carte-restauranter

Inkludert i All Inclusive er en bufférestaurant og fire à la carte-restauranter. Bassengbaren og snackrestauranten server enkle retter utenom hovedmåltidene, og det finnes fem barer og velge mellom.

Hotellet har egen strandlinje med gratis solsenger, badebrygge og vannaktiviteter mot betaling. Stranden består av rullesten som kan være litt ubehagelig å gå på uten sko.

Helt fantastisk mat.

Maten på hotellet er helt fantastisk. Bufférestauranten har et meget stort utvalg og stor variasjon fra dag til dag. à la carte-restaurantene serverer mat fra øst-europeiske, tyrkiske og italienske kjøkkenet, i tillegg finnes det en fiske- og skalldyrrestaurant og en pizzeria.

Aktiviteter

Det finnes: Tennisbane, minigolf, spa, bordtennis, strandvolleyball, bowling, kino, mange butikker på hotellet. Alle rommene har gratis Wi-Fi. Mye god underholdning på kveldene.

Kemer

Kemer er en koselig liten by, med masse shoppingmuligheter. Hver mandag og tirsdag er det store markeder i Kemer. På mandager er det stort mat-marked, der lokalbefolkningen handler de det de trenger av frukt, grønnsaker, fesk fisk og andre landbruks produkter. På tirsdager er det stort marked ved enden av gågata, og der er det klær som gjelder. Vann, tålmodighet og pruting er nøkkelord der.

google-maps-logo-300x225

 

Del dette

1 hendelser på “Barut Kemer Resort, en fantastisk ferie”

  1. Tilbakeping: Barut Kemer for andre gang, Fantastik hotell, fantastisk ferie

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Skroll til toppen