Budapest 2014 – Deilige dager på Gellert Hotel

Budapest, deilige dager med luksus og spa

Budapest

I starten på desember 2014 hadde vi noen flotte dager på Hotell Gellert i Budapest.

Vi hadde en del regn, men det stoppet ikke oss fra å utforske flotte Budapest. Vi hadde hørt og lest mye om de flotte julemarkedene i byen på forhånd, så vi besøkte to av de uten at det imponerte oss spesielt, eller ga oss nevneverdig julestemning. Etter mange timer i gatene i Budapest, var det utrolig deilig å tilbringe tid i fantastiske Gellert Spa. Bare slenge på seg badekåpe å rusle noen meter bortover gangen fra rommet vårt, så var vi i spa-avdelingen. Hotell Gellert er gammelt, flott og luksuriøst, det sto ferdig i 1918, og bærer i dag preg av at det trenger en del oppussing, men det har stor sjarm. Her var det ikke snakk om å bære kofferten selv, eller åpne dører, The doorman var alltid på plass.

Da vi ankom flyplassen i Budapest ble vi hentet av en helt fantastisk fyr som heter Istvan Gyarmathy fra Budapest airport transfers som fraktet oss sikkert til hotellet, på avreise dagen kom han presis til avtalt tid for å kjøre oss tilbake til flyplassen.

Fakta om Budapest

Budapest er hovedstaden i Ungarn. Opprinnelig var det to byer, Buda på den ene siden av Donau og Pest på den andre. De to byene ble slått sammen i 1873. Byen har ca 1,7 millioner innbyggere og er Ungarns største by. Valuta i Ungarn er Forint (HUF)

google-maps-logo

Del dette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Skroll til toppen