Kategoriarkiv: Ferie og Reise

Kalithea Horizon Royal

2 flotte uker på Kalithea Horizon Royal.

I august-september 2018 hadde vi 2 flotte uker på Rhodos. Vi bodde på Kalithea Horizon Royal, Et flott og veldig stort All Inclusive hotell som ligger på en klippe ut mot havet. Hotellområdet er veldig stort, så det ble en del gåing. Hotellet har flere restauranter, barer og bassengområder, samt et badeland med vannsklier og masse morro. 

Maten på hotellet var god og utvalget stort, men litt lite variasjon på hovedrettene. Servicen  var så som så. I hovedrestauranten var det jevnt over dårlig, bortesett fra noen får servitører som virkelig ytet god service.

Alt i alt hadde vi en fin opplevelse på hotellet, bortsett fra at det i store perioder var en forferdelig kloakklukt som kom fra at anlegg et stykke bortenfor hotellet. Luktproblemet var visstnok et problem som de hadde hatt i flere år, uten at det hadde blitt gjort noe med. I.o.m at problemet var kjent sendte vi inn en klage til vår reiseselskap. De var villige til å refundere oss 20% av reisens kostnad p.g.a dette.

Vi kommer nok ikke å besøke dette hotellet igjen. Først og fremst på grunn av lukten, men også på grunn av litt for dårlig service.

 

Se Bilder

Del dette

Nedtelling til Florida ferien

Vi har startet nedtellingen til Florida ferien.

I sommer reiser vi på ferie til Orlando Florida sammen med Kevin, Linn og Glenn. Vi har leid hus i Paradise Palms og vi gleder oss til 3 fantastiske uker i Orlando.

Bilder av huset vi skal bo i

Vi kommer denne gangen også til å skrive en reisedagbok, og vi håper at du kommer tilbake og leser i den når ferien begynner. Mens du venter kan du jo lese reisedagboken fra 2010

Del dette

Sparte over kr. 10 000 på flybilletter

Sparte over kr. 10 000 på flybilletterFlybilletter til Orlando

Vi har bestilt flybilletter til Orlando-ferien. Vi bestilte selvfølgelig billettene gjennom vår engen bookingside. Tro det eller ei, men på 5 flybilletter sparte vi over kr. 10 000 ved å kjøpe de der i forhold til den nest beste prisen vi fant på samme flight.

Spar penger på alle dine reiser du også!

Del dette