Porto Bello Royal Hotel, Kos

Porto Bello Royal Hotel*****

Porto Bello Royal

Vi hadde 2 fantastiske uker på Porto Bello Royal Hotel.

August 2023 reiste vi til Kos og hadde 2 deilige uker med sol og varme. Porto Bello Royal Hotel er et 5 stjerners All Inclusive hotell som ligger ca 3,5 km fra Kardamena og ca 15 min med bil fra flyplassen. Hotellet er designet som en miniatyr av en middelalder landsby og strekker seg over et stort område med 15 bassenger, flere restauranter og barer.

Porto Bello Royal

Vi hadde et fint Superior rom med havutsikt i den nyeste delen på området. (Felt 10 på kartet) Rommet var godt utstyrt og hadde en enorm balkong med stoler, bord og solsenger. Denne bygningen inneholder 15 rom som deler eget basseng, egen bar og snackbar ved bassenget. Renholdet på rommet kunne vært noe bedre.

Maten på hotellet var god. Hovedrestauranten Ambrosia serverte frokost, lunch og middagsbuffet. Vi kunne nok tenkt oss litt større variasjon på middagsbuffeten, men maten var god og av god kvalitet. Servicen i restauranten var også god, spesielt når vi ga samme servitør litt tips hver dag. Det finnes også Middelhavsrestaurant, Gresk restaurant, Italiensk restaurant og burger restaurant på hotellområdet.

Hotellet har privat strand med gratis solsenger. Stranden er en blanding av sand og rullestein. Badesko er en fordel på enkelte deler av stranden. Ved stranden finner du også Ammos Beach bar. Vi oppleve aldri problemer med å få solsenger, verken på stranden eller bassengene.

Flyplassen ligger ca 9km fra hotellet og flyene som skal lande på flyplassen går i relativt lav høyde rett over hotellet. Vi hørte flyene godt, men støyen var ikke plagsom.

Vi storkoste oss på Porto Bello Royal Hotel

23.08-06.09.2023

Porto Bello Royal Resort Map
Porto Bello Royal Map
Del dette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Skroll til toppen