Santa Ponsa – Zafiro Rey Don Jaime

Zafiro Rey Don Jaime

Santa Ponsa, Mallorca

I august 2019 satte vi oss på flyet med Mallorca og Santa Ponsa som destinasjon. Vi bodde to uker på Zafiro Rey Don Jaime, som er et 4 stjernes all incusive hotell. Vi har vært i Santa Ponsa før (2012) og ville dra tilbake til denne koselige lille byen på Mallorca. 

Hotellet var helt greit, vi kunne kanskje forvente oss litt mer av et 4 stjernes hotell, men vi storkoste oss der i 2 uker. Hotellet har en flott tak-terrasse med basseng, bar og eksklusive solsenger. Maten på hotellet var veldig bra. Det var en buffet restaurant og en ala carte restaurant. Vi spiste hovedsaklig på buffet restauranten der det var variert mat for enhver gane. Hotellet hadde litt lite personale på jobb, så rydding av bord o.l var i periode en mangelvare. Det var ingen servering ved bordene så vi måtte forsyne oss selv med drikke, men det var bare å gå å hente en flaske vin eller to. 

Vi hadde en flott ferie på Mallorca, selv om hotellet ikke helt innfridde våre forventninger. 

Santa Ponsa ligger ca 20 km sørvest for Palma by. Byen er sjarmerende, stille og rolig, med en utrolig flott strand. Selv om Santa Ponsa ikke er den største fest-byen på Mallorca er det masse barer, restauranter og diskoteker. Det er enkelt og greit å ta bussen inn til Palma for større shopping-utvalg. 

Del dette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Skroll til toppen