Vi hadde en flott uke på Sensimar Makarska i Igrane, Kroatia

Igrane, Kroatia, Sensimar Makarska

Tidlig i mai 2016 reiste vi til Igrane i Kroatia.

Vi hadde bestilt en uke All Inclusive på Sensimar Makarska hotell, som ligger midt i den lille landsbyen Igrane. Vil du ha en rolig feire i en idyllisk landsby, omgitt av flotte strender og vakker natur er Igrane verd et besøk.

Igrane er en liten koselig fiskelandsby

som ligger langs Makarska-kysten ca 15 km sør for Makarska. Vi var der tidlig i mai, og det var nok før turistsesongen hadde startet, for det var nesten ingen ting som skjedde der. Det var et par spisesteder som var delvis åpne og et lite supermarked ellers var det ganske så øde. Det sies at det er mer liv i byen utover sommeren.

Selv om det var stille og fredelig, ja nesten litt kjedelig i Igrane, storkoste vi oss den uken vi hadde der. Igrane ligger i en fjellside ned mot havet med mange smale, bratte gater og trapper. Det var ingen shopping muligheter, bortsett fra et lite supermarked der de prøvde å lure oss med veksel hver eneste gang vi handlet. Vi gikk mange turer i gatene og bakkene i Igrane og i den flotte naturen rundt. Mot midten av uka ble shopping-abstinensene for store, så vi tok en taxi inn til Makarska.

Sensimar Makarska

sies å være «et av Kroatias beste hotell for voksne» Hotellet var flott det. Rommet vårt var enkelt og stilfullt med en fantastisk utsikt utover havet. Hotellet har 18 år aldersgrense så det var ingen barn der. Vi savnet litt lyden av barn og mini-disco på kveldene. Det skjedde ikke så veldig mye på hotellet på kveldene. Litt underholdning var det noen kvelder, men ikke så veldig mye å skryte av. Et sitat fra TUI sin beskrivelse:»På TUI Sensimar er det  fokus på mat og drikke og kjøkkenet holder høy standard» Akkurat det er en sterk overdrivelse. Frokost var veldig bra, mens lunch og middag var heller dårlig.

Alt i alt hadde vi en flott uke på Sensimar Makarska. Vi valgte å reise tidlig i mai, turistsesongen var ikke helt i gang og det virket som om hotellet heller ikke var helt i gang, men vi koste oss.

Del dette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Skroll til toppen