The Hub

Clarion Hotel The Hub

Er nok det flotteste hotellet vi har vært på i Norge. Det ligger veldig sentralt rett ved siden av Oslo Sentralstasjon. Hotellet er gedigent, flott og moderne. Vi hadde et stort rom som var spennede innredet. Servicen på hotellet var topp og frokosten var fantastisk. Vi besøkte også hotellets basseng og relax området med steamdusj og badstu.

Det eneste vi har å utsette på oppholdet var besøket i baren. Vi ville kose oss med et glass godt drikke. Betjeningen virket sure og umotiverte. Vi fikk omsider bestilt og etter at vi hadde drukket opp ville vi betale. Det var vanskelig å få kontakt med betjeningen, så vi gikk til bardisken og betalte for vårt drikke. På vei ut av baren kom han som serverte løpende og spurte om vi ikke hadde tenkt å betale. I en bar med få gjester burde de ha kontroll på slikt. Det er greit å spørre om vi har husket å betale, men det var måten det ble gjort på som var ubehagelig.

Lørdagskvelden skulle vi unne oss en bedre middag. Vi gikk for indisk. Vi hadde en utrolig flott matopplevelse på Benares Indisk Restaurant. Det var veldig mye folk i restauranten, men servicen og maten var helt fantastisk.

The Hub var en fin opplevelse. Veldig flott hotell med veldig god service.

20.01-22.01.2023

Del dette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Skroll til toppen